Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció Econòmica

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça , des de l' Àrea de Dinamització Econòmica i Laboral, treballa en la dinamització de l'activitat econòmica local , és a dir, del mercat de treball, promovent l’ocupació i la creació de més i millors empreses, així com del teixit productiu local, amb la finalitat d'aconseguir que el nostre territori compti amb els elements necessaris per enfortir la seva competitivitat i la seva cohesió social. Responsable: Carme Farré contacte: mcfarre@ccar.ddl.net Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 8 a 15 hores

A la nostra comarca, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça és l’ens encarregat de la seva gestió. El programa, que integra accions formatives i d’experiència laboral, va adreçat a persones en situació d’atur i/o beneficiàries de la renda mínima d’inserció, per afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat, i prioritza les dones amb càrregues familiars, els joves entre 18 i 30 anys, les persones de més de 40 anys i les persones que estiguin en fase d’esgotar el termini màxim de percepció de la prestació de la renda mínima d’inserció.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça forma part de la Xarxa Emprèn que, en el marc del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, presta els serveis d’acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa al llarg dels tres primers anys de vida del negoci. Per tant, si tens una idea de negoci i vols crear la teva empresa, pots adreçar-te al Servei de Promoció Econòmica d’aquest consell comarcal, on trobaràs el suport que necessites per posar-la en marxa.

La missió del Centre de Reempresa de Catalunya és la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és un nou espai de trobada i coordinació que neix amb l’aposta clara d’impulsar l’economia social i cooperativa en aquest territori, crear llocs de treball de qualitat impulsats per i des dels habitants de les comarques de muntanya, i estimular d’aquesta manera l’economia local del territori.

És un equipament destinat a la ubicació temporal de petites empresses, tant de nova creació com per a les ja constituïdes, de manera que les persones emprenedores tinguin al seu abast un espai i un conjunt de serveis a un preu assequible que facilitin el funcionament de la seva empresa.